Working Equitation

Een prachtige vorm van paardensport afkomstig uit Portugal, waarin samenwerking en harmonie met je paard hand-in-hand gaan met de controle, souplesse en flexibilteit die het paard verkrijgt door onder andere de oefeningen die in de dressuur-trail verkregen worden.

Door het rijden van de trail oefeningen voelen de dressuuroefeningen als een soort spel maar niets is minder waar…Hoe beter een paard dressuur matig opgeleidt is, hoe uitdagender het parcours gereden kan worden.

Hoe gaaf is dat om via deze weg je paard “spelenderwijs” op te leiden om zowel goed te leren presteren in de dressuurring als in de Working Equitation competities.

Zou je kennis willen maken met deze nieuwe tak van de paardensport of juist meer wedstrijd gerichter willen trainen? Dan ben je van harte welkom tijdens onze trainingsdagen!

Iedere maand organiseert Rijkunst Academie een Working Equitation trainingsdag in samenwerking met Stal van’t Grönnegerlaand te Hornhuizen. Tijdens deze trainingsdag wordt er een dressuur trail uitgezet en worden de verschillende onderdelen getraind onder begeleiding van Gemma Nienhuis.

Wil je liever privé instructie om de puntjes op de i te zetten? Dat is kan! Neem hierover vrijblijvend contact over op.

Zie Agenda voor de actuele dagen

 

Prijzen:

Working Equitation:                   €50,-

*Prijzen zijn op uurbasis, incl. btw en excl. reiskostenvergoeding tenzij anders vermeld.